Publicat pe Lasă un comentariu

Ziua sănătății mintale

Ziua sănătății mintale este sarbotorita în fiecare an pe 10 octombrie, începând din 1992, la inițiativa Federației Mondiale pentru Sănătate Mintală și cu sprijinul Organizației Mondiale a Sănătății.

În acest an, tema aleasă este ”Sănătatea mintala la locul de muncă”. Angajații Locuinței Protejate au realizat o broșura informativă în care sunt prezentați factorii de risc în dezvoltarea unei boli psihice la locul de muncă și strategiile de intervenție și bunele practici în promovarea sănătății mintale și a bunăstării generale a angajaților.

În cadrul evenimentului expunem produsele realizate de beneficiarii Locuinței Protejate la ergoterapie. Astfel, dorim să arătăm, că în ciuda dizabilității psihice pe care o au, beneficiarii noștri, pot realiza lucruri deosebite.

Evenimentul are rol de a pune în lumina importanța menținerii unei sănătăți mintale optime, de a educa publicul cu privire la implicațiile bolilor mintale și de a conștientiza cum decurge viața celor afectați de tulburările psihice.

Tulburările mintale nu sunt copleșitoare numai  pentru persoanele afectate, ci se reflecta și în modul de funcționare al societății.

Va invitam să intrați in lumea noastră, o lume a nondiscriminării, a înțelegerii și toleranței, să vedeți OMUL care se află dincolo de eticheta de persoana cu dizabilități psihice.

Descarcă BROSURA 10oct 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *