Publicat pe Lasă un comentariu

DISTRIBUIREA ALIMENTELOR/PRODUSELOR DE IGIENĂ ÎN CADRUL PROGRAMULUI POAD

Conform Ordonanței de urgență 84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD 2019-2021

Direcția de Asistență Socială Turda, aduce la cunoștința beneficiarilor de venit minim garantat sau alocație de susținere a familiei din cart. Poiana, că începând de Luni 08.02.2021, pe strada Câmpiei nr. 57 (Centrul comunitar de Igienă și Sănătate – cartier Poiana) se vor distribui produsele de igienă și alimentare după următorul program:

Luni -Vineri între orele 08.00-12.00

Titularii celor două categorii de beneficii, se vor prezenta în vederea ridicării pachetelor, în timpul programului, având asupra lor actul de identitate valabil.

Începând cu 15.02.2021, distribuirea alimentelor și a produselor de igienă pentru beneficiarii de venit minim garantat sau alocație de susținere a familiei din celelalte cartiere ale municipiului Turda, se va face pe str. Aurel Vlaicu nr. 3 (fostul Liceu Dr. I. Rațiu – lângă primărie) după următorul program:

Luni-Vineri între orele 08.00-12.00

Beneficiarii de produse alimentare și produse de igienă se vor prezenta în vederea ridicării pachetelor, în timpul programului, având asupra lor actul de identitate valabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *