Publicat pe Lasă un comentariu

PROGRAM DISTRIBUIRE AJUTOARE

Direcția de Asistență Socială Turda vă informează că în vederea limitării extinderii COVID-19 s-a decis distribuirea pachetelor cu ajutoare de igienă și alimente după următorul program:

  • În datele de 3 august și 4 august 2020 pentru beneficiarii de venit minim garantat și alocații de susținere a familiei, precum si persoanele încadrate în grad de handicap grav cu sau fără asistent personal de pe str. Margaretelor (cart. Poiana), în incinta Centrului comunitar de Igienă și Sănătate de pe str. Câmpiei nr. 57, în intervalul orar 08.00-13.00.
  • Începând cu data de 5 august 2020 se vor distribui pachetele pentru beneficiarii de ASF, VMG și handicap grav cu sau fără asistent personal din celelalte cartiere ale mun. Turda, în incinta fostului liceu Chimie 2 de pe str. Aurel. Vlaicu nr. 3 (lângă Primărie) în intervalul 08.00-13.00.

Beneficiarii din aceste 3 categorii vor trebui sa aibă asupra lor cartea de identitate în original și copie și certificatul de încadrare în grad de handicap original și copie, unde este cazul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *