Publicat pe Lasă un comentariu

PROCES VERBAL CONTESTATIE

PROCES VERBAL

Incheiat astazi 19.12.2018 de catre Comisia de solutionare a contestatiilor depuse, dupa sustinerea probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de medic dentist specialist

Comisia de solutionare a contestatiilor stabilita prin Decizia nr. 512/1/21.11.2018 s-a intrunit in data de 19 decembrie 2018, orele 8.30 la sediul DAS Turda si a analizat contestatia d-nei Colesa Ramona completata cu Contestatia depusa la Registratura Primariei Turda stabilind urmatoarele:

  • Din analiza bibliografiei de concurs raspunsul la Intrebarea nr. 6 poate fi interpretabil motiv pentru care Admite solicitarea de la punctul 1 al contestatiei  prin anularea punctajului de 4 puncte la aceasta intrebare .
  • Respinge solicitarea de la punctul 2 al contestatiei deoarece baremul a fost stabilit si afisat inainte de corectarea lucrarilor, in consecinta nu mai poate fi modificat.
  • Respinge solicitarea de la punctul 3 al contestatiei deoarece Comisia de solutionare a contestatiilor analizeaza lucrarea doar pentru candidatul contestatar.
  • Respinge contestatia referitoare la procedura de selectie a dosarelor deoarece nu a fost depusa in termenul prevazut de lege.

Punctajul la proba scrisa obtinut in urma analizei comisiei de solutionare a contestatiei este:

               Colesa Ramona, 80.4 puncte, Admis

               Papp Melinda, 96 puncte, Admis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *