Publicat pe Lasă un comentariu

Eminescu, poet național și universal

Seniorii din cadrul Centrului de zi al Fundaţiei pentru Îngrijirea Vârstnicului Cluj sunt unii dintre cei mai vechi prieteni ai celor care frecventează Centrul de zi pentru vârstnici Turda. Între cele două instituţii care găzduiesc persoanele vârsnice s-a legat prietenia prin muzica şi poeziile pe care le-au interpretat seniorii  în cadrul  spectacolelor prezentate de-a lungul anilor. În acest an primii sunt cei de la Fundaţia pentru Îngrijirea Vârstnicului Cluj care doresc să ne prezinte un program de poezie eminesciană, urmând ca ”replica” noastră să fie dată ulterior. Evenimentul va avea loc la sediul Centrului de zi pentru persoane vârstnice din Turda, str.Gh.Bariţiu, nr.41, în data de 7 iunie 2017, orele 11.00.

Momentul artistic intitulat “Eminescu, poet naţional şi universal” se datorează împlinirii pe data de 15 iunie a 128 de ani de la trecerea în eternitate a poetului. În cadrul acestui eveniment va fi lansată cartea domnului Alexandru Cucu “Spre apus”.

Centrul de zi pentru vârstnici din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială Turda aşteaptă seniorii înscrişi dar şi alte persoane interesate de acest eveniment să calce pragul instituţiei şi să se bucure împreună cu “musafirii” noştri de momentele frumoase dedicate memoriei Luceafărului poeziei româneşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *